Back to top

Pressupost i ordenances, a través de l'audiència pública

Aquest dimarts la sala d'actes del Casal de les Dones de Reus ha acollit, per segona vegada, l'audiència pública per informar i debatre al voltant de la proposta de pressupost i ordenances fiscals del consistori reusenc per l'exercici 2020.
Audiència pública

Audiència pública: nova eina de participació

La sala d'actes del Casal de les Dones de Reus ha estat, per segona vegada, l'escenari de l'audiència pública de l'Ajuntament de Reus. I és que la nova eina de participació del consistori serveix perquè el govern i la ciutadania es trobin, i es puguin debatre les propostes per una determinada actuació pública. D'aquesta manera, la trentena de persones que han assistit a la reunió han pogut assabentar-se i preguntar pel pressupost i les ordenances fiscals del 2020.

Increment del 13.06% pel pressupost 2020

El pressupost per a l'exercici 2020 contempla un increment del 13.06% respecta als comptes d'enguay, i arriba als 123.541.070,31 euros. Una quantitat que servirà per garantir la prestació de serveis de qualitat, de projectes de futur i de cohesió social, tal com ha explicat la regidora d'Hisenda Mariluz Caballero.

audiència pública

Més audiències públiques de cara l'any vinent

Així doncs, aquesta és la segona audiència pública que convoca l'Ajuntament d'ençà que va entrar en vigor el nou Reglament de Participació Ciutadana.

audiència pública

Des del consistori reusenc asseguren que sempre que hi hagi un tema prou important o que la ciutadania ho demani s'utilitzarà aquesta nova eina de participació.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades