Back to top

El Priorat rep pocs forans durant la Setmana Santa

Una imatge molt diferent de la del primer cap de setmana de confinament quan moltes persones van pujar al Priorat a passar la quarantena a les segones residències.
Falset, Priorat

La campanya 'Si t'estimes el teu poble, no vinguis' ha estat un èxit durant el tradicional pont de Setmana Santa. I és que el Priorat no ha rebut forans a la majoria dels seus pobles, tret d'algun cas excepcional.

El president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, detalla que el missatge ha tingut molt de ressò i un resultat positiu tot i que en alguns pobles com La Torre de Fontaubella, Poboleda o Cornudella han rebut algun que altre forà.

'La gent ja s'ha conscienciat'

La situació doncs és ben diferent de la que es va viure durant el primer cap de setmana de confinament quan una gran quantitat de persones de la ciutat van pujar a les seves segones residències del Priorat. Des del Consell, fan ressò de la campanya i esperen que la gent es mantingui conscienciada com fins ara ja que la població de la comarca és envellida i els centres sanitaris, en alguns casos, cauen lluny.

Pocs casos de coronavirus al Priorat

De moment, la comarca del Priorat compta amb pocs casos de coronavirus, la majoria d'ells casos aïllats. Per això, i amb la voluntat de prevenir l'expansió del virus, els vilatans demanen no pujar a aquests pobles.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades