Back to top

Diverses activitats pel 8M a Reus per atraure les persones més joves

L'objectiu és implicar les generacions més joves i conscienciar la ciutadania sobre la importància de continuar treballant a favor de la igualtat de les dones

Reus s'adhereix un any més a la commemoració del Dia Internacional de les Dones el 8 de març amb la programació d'un conjunt d'activitats intergeneracionals coordinades pel Casal de les Dones, un equipament municipal que depèn de l'Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials de l'Ajuntament de Reus.

L'objectiu és implicar les generacions més joves en la celebració d'aquest dia i conscienciar la ciutadania sobre la importància de continuar treballant a favor de la igualtat de les dones. La programació és fruit del treball conjunt entre diferents regidories de l'Ajuntament de Reus, les entitats que formen part del Consell Municipal de Polítiques de Gènere i altres organitzacions de la ciutat.

Consulta tots els actes amb motiu del 8M

D'acord amb V Pla Municipal de Polítiques Feministes 2023-2026, l'Ajuntament es marca l'objectiu que la programació contribueixi a reivindicar i promoure una societat més justa, integradora, lliure i equitativa per a les dones i per als homes i a fer reflexionar sobre quines accions queden pendents per avançar en aquest sentit.

Acte institucional

El 8 de març a les 10 h es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament l’acte institucional que inclou la lectura de la declaració institucional, que enguany anirà a càrrec de Joves Referents d’Igualtat. L'objectiu és destacar la importància de la feina que fan a favor de la igualtat de gènere als centres educatius de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades