Back to top

El PSC considera les ordenances municipals del govern "un engany"

Els socialistes asseguren que les bonificacions fiscals anunciades pel govern no alleugeriran la situació de la gran majoria de ciutadans i empreses de la ciutat.

El PSC a Reus considera un engany les ordenances fiscals presentades la setmana passada pel govern de la ciutat i que contemplen bonificacions per a aquelles empreses que contractin 25 treballadors o construeixin habitatge protegit. Els socialistes asseguren que aquestes mesures no ajuden a la gran majoria d'empreses i ciutadans i consideren que congelar els impostos després de l'increment de l'any passat és un disbarat

El govern plantejava congelar tots els tributs i bonificar els grans impostos a aquelles empreses que contractessin personal o bé construissin pisos socials. I el PSC, el màxim grup a l'oposició, ha aprofitat la fotografia de la setmana passada per carregar contra el govern.

Consideren que la reforma escanya en un any molt complicat a tots els ciutadans i també a la gran majoria d'empreses. A més, a l'espera de veure si les bonificacions criden noves empreses, asseguren que el govern s'oblida dels empresaris locals. 

El PSC assegura que redactarà una nova proposta d'ordenances en base a debats i conferències que aniran organitzant des d'ara i fins al primer trimestre del 2021. 


kia

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades