Back to top

El PSC porta el Mercat del Carrilet al Ple

El grup municipal socialista proposarà aquest divendres una consulta ciutadana sobre la continuïtat de l'equipament.

El portaveu del grup municipal del PSC Reus, Andreu Martín ha anunciat aquest dimecres que proposaran al ple d'aquest divendres una consulta ciutadana per conèixer què pensa la població sobre la voluntat del govern de tancar el Mercat del Carrilet. Aquesta consulta es pot impulsar a través del reglament de participació ciutadana que ha impulsat el govern en els darrers anys .

Els socialistes diuen que la resta de grups a l'oposició, la CUP i Ciutadans i també el regidor no adscrit, recolzen la iniciativa i que el govern actual de l'Ajuntament de Reus està sol en la defensa del tancament del mercat. Andreu Martín, portaveu del grup municipal, ha declarat que "s'han quedat sols en intentar argumentar aquesta decisió".

D'aquesta manera el PSC assegura que els motius que impulsen al govern actual a tirar endavant el tancament del Mercat del Carrilet no són sòlids, de fet, denuncien que no hi ha cap projecte sobre la taula pel mercat un cop procedeixin a tancar-lo i això "dibuixa un escenari on ens podem trobar el mercat tancat el juliol del 2021 sense cap alternativa coneguda", declara Martín. El portaveu ha deixat clar que "no pot admetre tenir un mercat amb productes frescs i de proximitat no pot tancar a l'espera d'una sol•lució màgica de l'Ajuntament".

Per tal que la proposta del reglament de participació ciutadana sigui factible és necessari que 2/5 parts dels regidors facin la sol•licitud i que al ple obtinguin una majoria simple.

Paraules clau:

Notícies relacionades