Back to top

El PSC Reus proposa crear dues targetes per promoure l'ús del transport públic

Es tracta de la T-16, destinada als menors de 16 anys, i la T-Hospital, per anar al centre sanitari. Les dues permetrien els usuaris utilitzar el transport públic de manera gratuïta

El PSC de Reus vol crear dues noves targetes gratuïtes per promoure l'ús del transport públic municipal entre els menors d'edat i facilitar l'accés de la ciutadania a l'Hospital Universitari Sant Joan.

Una targeta pels menors de 16 anys

La proposta electoral dels socialistes proposa la T-16, destinada als menors de 16 anys, perquè puguin agafar l'autobús urbà de forma gratuïta i desplaçar-se per la ciutat tantes vegades com vulguin. La targeta tindrà un cost de 10 euros, serà unipersonal i s’haurà de renovar anualment

Una targeta per anar a l'Hospital

D'altra banda, volen crear la T-Hospital, una targeta que ja van proposar en un plenari l'estiu de 2020 i que pretén fer gratuïts tots els desplaçaments fins a l'Hospital Sant Joan, que es troba a l'avinguda de Bellissens. Una targeta que es validaria a la pujada a l'autobús i a l'arribada a l'interior del centre hospitalari per evitar un mal ús d'aquesta.

En aquest cas, la targeta costarà 1 euro i s’haurà de renovar anualment. Això sí, aquelles persones que ja tinguin una targeta de Reus Transport, com pot ser la T-10, la T-Mes o la T-365 no caldrà que comprin cap altra targeta, ja que si validen el viatge a l’Hospital també els sortirà gratuït.

Paraules clau:

Notícies relacionades