Back to top

El PSC de Reus vol millorar el mapa sanitari de la ciutat

El grup municipal portarà al plenari d'aquest divendres una moció orientada a la creació d'una nova àrea bàsica de servei a la zona nord de Reus i la reactivació del desdoblament del CAP Sant Pere, dos projectes que ja estaven sobre la taula des del 2010.

El PSC de Reus portarà al plenari d'aquest divendres una moció orientada a millorar el mapa sanitari de Reus amb la creació d'una nova àrea bàsica de servei que s'ubiqui a la zona nord de Reus i la reactivació del desdoblament del CAP Sant Pere, dos projectes que ja estaven sobre la taula des del 2010. Tot plegat per evitar retards en l'atenció sanitària de la ciutadania reusenca, una petició que des del grup municipal asseguren que és molt necessària.

En la proposta els socialistes demanen el desdoblament del CAP Sant Pere, un projecte que fa anys que està sobretaula. De fet, l'any 2014, hi havia un pressupost de la Generalitat per aquest projecte que al final no es va executar, una partida pressupostària que torna a ser-hi ara amb l'acord de negociació dels nous pressupostos de la Generalitat amb Esquerre Republicana. Per altra banda, els socialistes també demanen la projecció i estudi d'un futur CAP a la zona nord de la ciutat, seguint amb el Pacte de Salut de l'any 2010.

Els socialistes també han fet una valoració positiva de la reobertura del Dispensari del Barri Gaudí després de 3 anys de no estar operatiu i també demanen amb aquesta moció que no es torni a tancar.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades