Back to top

El Psicurt aixeca el teló a la sensibilització sobre la salut mental

Fins aquest diumenge el Teatre Bartrina de Reus i l'Antiga Audiència de Tarragona acullen el Festival Psicurt, que posa l'accent en la salut mental. Aquest dijous s'ha aixecat el teló a les dues ciutats amb l'objectiu de sensibilitzar la societat fugint de tòpics i prejudicis.

Trencar tòpics sobre la salut mental i acostar-la al públic general. És un dels objectius amb què es planteja el festival Psicurt, que tot just ha aixecat el teló. Una proposta de curtmetratges en què es parla d'aquesta qüestió des d'un punt de vista que no es centra en la patologia sinó en la salut en general. Per primer cop Reus comparteix seu amb Tarragona, una decisió que la pandèmia de la Covid-19 ha accelerat. Fins diumenge es podran visionar fins a 40 curtmetratges i assistir a masterclasses sobre la salut mental.

La pandèmia també ha condicionat la manera en què es podrà assistir a aquests actes, amb control de la temperatura i desinfecció de mans. Prèviament però, cal fer la reserva de les entrades gratuïtes a través de la seva pàgina web. A l'estrena del festival es va penjar el cartell de complet, amb 130 persones que no es van perdre la primera sessió al Teatre Bartrina.

Paraules clau:

Notícies relacionades