Back to top

Punt de mèrit a l'Hospitalet

Empat sense gols entre dos equips de play-off a la Feixa Llarga. Els de Marc Carrasco han vist com el col·legiat anul·lava un gol d'Aitor Serrano i no xiulava un possible penal sobre el mateix jugador.

La setmana del doble enfrontament s'ha saldat amb dos empats. Dos punts del Reus contra equips de nivell i que lluitaran per ocupar una plaça de play-off (Pobla) i per pujar (l'Hospitalet). Partit on el conjunt roig-i-negre ha estat superior en un dels camps més complicats de la Tercera Federació i contra un Hospitalet que està pensat i dissenyat per lluitar per l'ascens directe. Els de Marc Carrasco han tingut diverses accions d'u contra u davant del porter local per avançar-se en el marcador, però no ha estat possible.

De fet, Aitor Serrano sí que ha marcat un gol, però l'àrbitre l'ha anul·lat per fora de joc. També el col·legiat no ha xiulat un possible penal favorable al conjunt roig-i-negre en una acció del mateix Serrano, que ha estat incisiu i determinant de cara a buscar la porteria dels del Baix Llobregat. Amb aquest resultat, el Reus continua en zona de play-off d'ascens a la Segona Federació. Aquesta setmana, els de Marc Carrasco rebran la visita del Mollerussa, tretzè amb deu punts.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

Paraules clau:

Notícies relacionades