Back to top

Quaranta anys de periodisme de proximitat al servei de la comarca

En un moment on les xarxes han fet creure que tothom pot fer periodisme des de casa seva, l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal celebra els seus 40 anys de trajectòria i reivindica el valor del periodisme de proximitat.

En la celebració dels quaranta anys de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal, Cambrils ha estat un dels punts de trobada d'aquest reporterisme local al Baix Camp. Més concretament, l'acte ha anat encapçalat per la Revista Cambrils, que el 2023 celebrarà els seus 70 anys.
 
L'esdeveniment ha estat conduït pel president de l'Associació Cultural Revista Cambrils, Josep Capella, amb les intervencions de dos "fills del periodisme comarcal", com són Xavier Grasset i Joan Maria Clavaguera. Durant la tertúlia s'ha parlat de la polivalència del periodista local i de la vigència de les publicacions en paper.
 
De cara al futur, l'associació vol continuar servint de punt d'ajuda per a les petites publicacions, amb serveis d'assessorament jurídic, fiscal, legal, comercial i, fins i tot, publicitari. D'aquesta manera volen consolidar encara més la unió i el camí plegats entre les publicacions de proximitat del territori.

Paraules clau:

Notícies relacionades