Back to top

REDESSA augmenta la seva comunitat en 12 empreses i 47 treballadors

Els centres d’empreses de REDESSA són la seu de 147 empreses que sumen més de 1.300 treballadors

El passat mes de gener, REDESSA va augmentar la seva comunitat en 12 empreses i 47 treballadors als centres d'empreses ubicats al Camí de Valls i l'edifici Tecnoparc. Actualment, 147 empreses amb un total de més de 1.300 professionals han treballat als centres de REDESSA que ara amb aquestes noves incorporacions, compten amb una ocupació d'un 87%.

La majoria de les noves empreses es dediquen a sectors diversos, però especialment dirigits als serveis. La regidora d'Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès ha explicat que "des de REDESSA estan adaptant-se a les necessitats de les empreses creant un ecosistema que ofereix, no només les millors instal·lacions, sinó també uns serveis que els hi aporten valor i amb els quals puguin créixer".

Diversos serveis de valor afegit

El desenvolupament de programes com l'Enginy, dedicat a la formació en realitat virtual, projectes com la Incubadora TIC que ajuden a startups i emprenedors a accelerar el seu projecte tecnològic o la programació de cursos adaptats a les necessitats de les empreses tecnològiques són alguns dels serveis de valor afegit que s'han incorporat darrerament al ventall d'avantatges i serveis per a aquestes empreses vinculades als centres.

Paraules clau:

Notícies relacionades