Back to top

Es reforça la presència policial a Reus per la campanya de Nadal

Fins al 8 de gener, s'intensificarà la presència policial als carrers per vetllar per la seguretat ciutadana. El dispositiu s'ha fet conjuntament amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra

Amb l'objectiu de reduir els fets delictius, d'incrementar la sensació de seguretat ciutadana, i garantir el normal funcionament de les activitats habituals, aquest dilluns s'ha posat en marxa el dispositiu policial que estarà en funcionament durant tota la campanya de Nadal, i que reforçarà la presència dels agents de seguretat al carrer, tant dels Mossos d'Esquadra com de la Guàrdia Urbana.

Sense desatendre les zones menys cèntriques de Reus, segons explica la regidora de Seguretat, Dolors Vàzquez, l'increment policial se centrarà a l'eix comercial, donat que és on es produiran les principals aglomeracions. Enguany, i com a novetat, s'ha dut a terme una reunió prèvia entre els cossos de seguretat i els botiguers per sumar complicitats, unir sinergies i millorar el dispositiu. 

La campanya de seguretat també es reforçarà amb els voluntaris de protecció civil, que donaran suport als cossos policials durant els caps de setmana i la vigília dels festius. 

Paraules clau:

Notícies relacionades