Back to top

El regidor de Cs a Reus, Raúl Meléndez, deixa el grup municipal i passa a ser no adscrit

La primera part del ple no s'ha pogut seguir a través d'internet, el que no ha permès veure com s'ha desenvolupat l'inici de la sessió ni si s'ha donat compte del fet que ha deixat el grup municipal per passar a ser regidor no adscrit.

Raúl Meléndez ha deixat el grup municipal de Ciutadans a Reus i passa a ser regidor no adscrit. Així s'ha pogut veure al llarg de les votacions de la sessió d'aquest divendres, en les quals Meléndez ha votat justament el contrari en la gran majoria d'oportunitats del que votava el seu anterior grup. Segons Ràdio Reus, Ciutadans ha demanat a Meléndez que torni l'acte de regidor al partit. 

Impossibilitat de veure l'inici del plenari

En època de pandèmia els plens municipals i d'altres tipus d'administracions es fan telemàticament. Uns plens que s'emeten a través d'stream per a tota la població i també els mitjans de comunicació. En el cas del plenari d'aquest divendres a Reus, els primers minuts de la sessió no s'han pogut seguir, entenem, per problemes tècnics. Sigui com sigui no s'ha pogut veure ni seguir com s'ha donat compte del fet que el regidor de Ciutadans ha deixat el grup municipal i ha passat a ser no adscrit. Fonts de l'Ajuntament asseguren que s'ha donat compte de tot plegat a l'inici de la sessió. 

Paraules clau:

Notícies relacionades