Back to top

El Rei Carnestoltes dona el tret de sortida al Carnaval

Acompanyat de la música de la xaranga 'Bandsonats', el Rei Carnestoltes va arribar ahir al vespre a la plaça del Mercadal
noticies

El Carnaval ja està aquí. El rei Carnestoltes va donar per inaugurat aquest dijous al vespre la festa de la disbauxa per excel·lència. La música, el confeti i els focs artificials van acompanyar un espectacle teatral i el tradicional pregó del rei Carnestoltes, marcat, com ja és habitual per la crítica més RTV.

El Rei Carnestoltes ja regna a Reus. O dit d'una altra manera: el Carnaval ja està aquí. L'ambient que es respirava aquest dijous al vespre a la plaça del Mercadal, on s'hi van concentrar més de mig miler de persones, així ho confirmaven.

Les ganes de festa i de disbauxa es feien notar entre petits i grans. Abans de la música, però, l'epicentre de la ciutat era testimoni d'una conversa entre veïnes. 

De fet, així arribava aquest nou veí. Acompanyat de la música de la xaranga 'Bandsonats' i fent seva la dita que 'pel temps de Carnestoltes, molt vi i moltes poca-soltes'. I és que com ja és habitual, el pregó des del balcó de l'Ajuntament no ha estat exempt de polèmica.

Les obres del polilleuger, la peatonalització del Raval de Santa Anna o l'obligació de remullar l'orina dels gossos van ser algunes de les notícies que el rei Carnestoltes no es va estar de comentar. Unes crítiques disfressades que també trobarem al llarg d'aquest cap de setmana en forma de carrosses.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades