El Reus acaricia la Copa

Compagno i Marín amb un doblet cadascun han estat els màxims golejadors del partit.

Mal inici de partit del Reus Deportiu Virginias en el seu duel davant del Girona CH. Els visitants s’han avançat en el marcador en la primera opció de gol que han tingut. El reusenc i ex del Reus Marc Vázquez ha empalat un xut creuat que s’ha colat entre Martí Zapater i el pal (0-1). Gerro d’aigua freda per començar al Palau d’Esports.

El Reus ha estat uns minuts tocat per la diana visitant, però després d’un temps mort de Jordi Garcia els ganxets han donat una passada endavant. Han generat més perill i aquest s’ha vist reflectit en el marcador. Checco Compagno ha marcat un doblet en menys de dos minuts (2-1), i una blava d’Aguirre ha acabat en gol de Raül Marín des de la falta directa (3-1). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Superioritat a la represa

Només començar la segona part, una gran combinació de Gelmà, Julià i Rojas ha acabat amb gol del jove xilè (4-1). El Reus s’ha mostrat més còmode a la represa, i ha aprofitat la desena del Girona CH per posar més distància en el marcador. Raül Marín ha aprofitat la falta directa per fer el cinquè de la tarda (5-1). Raúl Pelicano ha escurçat diferències fent el segon (5-2), i David Gelmà ha anotat el darrer gol (6-2).

Amb aquesta victòria el Reus té un peu i mig a la Copa del Rei (6è amb 17 punts). La setmana vinent els de Jordi Garcia tindran derbi provincial contra el CP Calafell, cinquè de l’OK Lliga.