Back to top

Reus acull la semifinal de les bitlles intercomarcals

El parc del Santuari de Misericòrdia de Reus ha acollit la semifinal del Campionat de bitlles Camp de Tarragona i Priorat, que ha comptat amb més d’un centenar de participants

Per primera vegada en tota la temporada, aquest diumenge es van ajuntar en un mateix recinte els 15 equips que componen el Campionat de bitlles Camp de Tarragona i Priorat. I és que, fins ara, i a causa de la pandèmia, els gairebé 110 participants del certamen sempre havien competit en dos grups per separat. 

Des de l’organització, asseguren que malgrat la pandèmia, aquest any s’ha produït un increment en la participació de jugadors i jugadores, ja que es tracta d’una activitat que, en temps de restriccions, es podia desenvolupar amb distàncies, a l’aire lliure i cadascú amb els seus estris personals.

En el campionat, els equips juguen a la seva pista i cada jugador pot tirar fins a nou vegades, en rondes de tres. Es fan dues partides i la finalitat és aconseguir el màxim de punts possibles, que es van acumulant fase per fase, fins a l’última trobada. La final del campionat se celebrarà el pròxim 27 de març al Camp de Futbol de la Granja, a Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades