Back to top

Reus balla als balcons per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Moltes persones han sortit al balcó a les 12 del migdia per ballar al ritme de la cançó 'My Way' de Frank Sinatra.
Dia Internacional de la Dansa

Un dia Internacional de la Dansa d'allò ben diferent. Això sí, ballant. Els balcons s'han omplert a les 12 en punt del migdia al ritme de Frank Sinatra en una iniciativa del consistori en col·laboració amb la Coordinadora de Dansa de la ciutat. D'aquesta manera, els ballarins s'han posat la roba de classe i s'han deixat emportar pel moviment.

Manifest del Dia Internacional de la Dansa

Amb la voluntat de fer arribar la cultura a tot Reus, la jornada ha arrencat amb un manifest pel dia Internacional de la Dansa. La lectura l'ha fet el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, amb la col·laboració de les directores de les escoles de dansa que formen part de la Coordinadora de Dansa de Reus.

 

'Ballant a Casa amb els de Casa'

La commemoració seguirà durant tot aquest dimecres amb un ampli programa d'activitats online. Al llarg del dia es projectarà per les xarxes socials un conjunt de vídeos anomenats 'Ballant a Casa amb els de Casa' on vuit ballarins i ballarines de la ciutat utilitzaran el llenguatge de la dansa en la interpretació del tema 'El nou futur'El tema musical s’ha dividit en dues parts i serà interpretat per les parelles formades per: Aridana Llussà/Magda Borrull, Héctor Tarro/Aida Guirro, Loles Santana/Guillem Sanabra i Mònica Rincón /Irene Benavent.

Dia Internacional de la Dansa

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades