El Reus cau en el clàssic de l'OK Lliga

Tot i que Martí Casas ha avançat als ganxets en el marcador, el Barça, liderat per Pau Bargalló amb dos gols i una assistència, ha capgirat el duel i s'ha emportat la victòria (3-6).

Bona primera part del Reus en el clàssic contra el Barça. Sergi Aragonès ha enviat una bola a Martí Casas, qui ha avançat els ganxets amb un xut ras (1-0). La reacció del líder de l'OK Lliga ha estat ràpida, perquè un minut més tard Xavi Barroso ha fet l'empat (1-1). Al final del primer temps, una badada defensiva ha permès que el Barça marxés al descans amb avantatge en el marcador, gràcies a una diana de Pau Bargalló (1-2).

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

A la segona part, el mateix Bargalló ha fet el tercer en un gol que no hauria d'haver pujat al marcador per una clara falta sobre Càndid Ballart (1-3). Posteriorment, Ignacio Alabart ha sorprès des de la distància i ha fet el quart (1-4). El Reus ha pogut retallar les distàncies en el marcador en una superioritat, amb una canonada imparable d'Arnau Canal (2-4). Ja en els últims deu minuts, Sergi Panadero i João Rodrigues han fet el cinquè i el sisè del Barça (2-6). En l'últim minut, Sergi Aragonès ha fet el tercer dels ganxets aprofitant una passada de David Gelmà (3-6).

Amb aquesta derrota, el Reus cau fins a la vuitena plaça de l'OK Lliga. Aquesta setmana, els de Jordi Garcia visitaran la pista del Mataró, cuer de la classificació.

Pluja de peluixos

Durant el descans s'ha realitzat la pluja de peluixos que ha organitzat Canal Reus amb el Reus Deportiu i la Fundació Mossèn Frederic Bara, uns peluixos que són en benefici de la mateixa Fundació. Un acte que ha estat un èxit.

pluja peluixos fundació bara

Homenatge a Raül Marín

A més a més, al final del clàssic, el Reus ha volgut retre un merescut homenatge a una llegenda del club, el killer Raül Marín. Sentida distinció al capità de la vuitena Copa d'Europa del conjunt ganxet, i un dels grans golejadors de la història de l'hoquei