Back to top

Reus completa el pla de xoc de neteja als barris

El servei extraordinari ha tingut un pressupost de 50.000 euros

La regidoria de Via Pública i l’empresa concessionària del servei de neteja viària culminen aquest dijous 31 d’agost el pla de xoc de neteja intensiva dels barris de la ciutat que es va posar en marxa el passat el 17 de juliol. Es tracta d’un servei extraordinari que l’Ajuntament de Reus ha activat amb l’objectiu de posar al dia la neteja de la ciutat; i s’ha portat a terme ara a l’estiu, quan les necessitats de neteja es veuen especialment incrementades a conseqüència d’un ús més intensiu de la via pública.

La programació del pla s’ha realitzat tenint en compte el calendari habitual del servei de neteja de la via pública de la ciutat, de manera que les dues programacions han estat complementàries, i amb l’objectiu de millorar de manera notable els nivells d’eficàcia en la neteja.

Paral·lelament, el servei de neteja s’ha coordinat amb els equips de manteniment de parcs i jardins per tal de reforçar la neteja a les zones verdes dels barris on s’ha realitzat l'actuació.

El pla de xoc s’ha portat a terme en 18 barris de la ciutat: Fortuny, Pastoreta, Monestirs, Horts de Miró, Muralla, Mare Molas, Juroca Carrilet, Mas Iglesias, Montserrat, Carme, Sardana Sol i Vista, Gaudí Immaculada, Santuari i Zona Lepanto; barris d’alta densitat de població i amb un ús més intensiu de la via pública.

El servei s’ha portat a terme amb un equip humà de 10 persones, de les quals 8 han estat de nova contractació. El servei extraordinari ha tingut un pressupost de 50.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades