Back to top

El Reus Deportiu fa públiques les renovacions de Giménez i Bancells

El del planter firma el seu primer contracte amb el Reus Deportiu Miró i el de Maçanet de la Selva renova per un any més.
Imatge de Ferran Giménez i Romà Bancells

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

El Reus Deportiu comença a anunciar els primers moviments que la junta directiva de l’entitat ha realitzat per tal de confeccionar la plantilla del primer equip d’hoquei patins per la temporada 2020-21.

Tal com avançava Canal Reus el passat mes de maig, Romà Bancells seguirà vestint l’elàstica roig-i-negra, com a mínim, un any més. Una decisió que arriba després que l’UD Oliveirense es fes enrere amb el fitxatge del defensa per motius diversos com la crisi de la pandèmia del Coronavirus.

D’altra banda, el jove reusenc Ferran Giménez firma el seu primer contracte amb la plantilla del Reus Deportiu Miró, i tot apunta que passarà a tenir un paper més rellevant dins l’equip. Amb només 19 anys, el del planter s’assegura la seva vinculació amb el club del Carrer Gaudí fins a quatre temporades més. 

En les properes hores, el Reus Deportiu anunciarà el fitxatge de Raúl Marín i properament ho farà amb Felipe Castro qui acabarà de tancar la nova plantilla juntament amb el fitxatge de Gerard Montes, el porter suplent.

Paraules clau:

Notícies relacionades