El Reus jugarà la Copa

Els de Jordi Garcia empaten contra el Girona (2-2) i sumen un punt necessari per disputar el torneig del KO. Els ganxets tanquen la primera volta de l'OK Lliga en la sisena posició amb 19 punts.

El Reus s'ha classificat per a la Copa del Rei de Calafell després d'empatar contra el Girona. En un partit fred, Sergi Aragonès ha pogut avançar els ganxets des del punt de penal, però el 6 reusenc no ha aprofitat l'oportunitat. Segons més tard, Marc Puigvert ha fet la primera diana del partit en una superioritat, després que Diego Rojas veiés la blava (0-1). A prop del descans, Arnau Canal ha tret les teranyines de la porteria de Jaume Llaverola per fer l'empat (1-1).

A la segona part, els de Jordi Garcia han generat ocasions per fer el segon, però la bola no ha entrat fins que faltaven set minuts pel final. David Gelmà ha penjat una bola a l'interior de l'àrea que Martí Casas ha enviat al fons de la xarxa (2-1). Amb l'avantatge en el marcador, el Reus ha tingut dos minuts de superioritat que no ha aprofitat. De fet, en aquest moment ha arribat la desena local i el reusenc Marc Vázquez ha fet el segon dels gironins (2-2).

El Liceo no jugarà la Copa

FOTOGRAFIA D'ARXIU: Reus Deportiu

D'aquesta manera, el Reus jugarà el torneig del KO, però no com a cap de sèrie. Un torneig que jugaran Barça, Noia, Sant Just i Voltregà com a caps de sèrie; seguits de l'Alcoi, el Reus i l'Igualada. El Liceo, vuitè, no jugarà la Copa perquè el Calafell, novè, la disputarà com a amfitrió. Sense massa temps per descansar, aquest dijous, torn per la Champions: Benfica-Reus a les 21:00 h (hora catalana).