Back to top

El Reus Ganxets acaba el 2022 en la tercera posició de la Superdivisió

Segona victòria consecutiva de les reusenques a la màxima competició estatal del tenis taula. L'Alacant no ha pogut fer res davant la superioritat del Reus Ganxets (4-0).

Triomf per la via ràpida del Reus Ganxets contra l'Alacant. Les reusenques rebien la visita d'un equip cridat a evitar el descens amb l'objectiu d'acabar l'any de la millor manera possible. El primer punt l'ha sumat Nikoleta Stefanova després de superar sense complicacions a Paula Bueno (3-0). Més complicat ho ha tingut Elvira Rad, tot i que també ha guanyat el seu enfrontament contra Irina Ermakova (3-2). 
 
A partir d'aquí, el Reus Ganxets ha premut l'accelerador de nou, i Paulina Vega primer contra Mònica Hortal, i Rad i Stefanova en els dobles davant d'Ermakova i Bueno, han sumat els darrers dos punts i han donat la victòria al Reus Ganxets (4-0). 

Escala posicions

El Reus Ganxets començava la novena jornada de la Superdivisió en cinquena posició, però després de les derrotes del Vic i del Jaén, les de la capital del Baix Camp acaben l'any en la tercera plaça.

Paraules clau:

Notícies relacionades