Back to top

El Reus Ganxets Miró fa història i es classifica per Europa

Amb l'empat (3-3) entre el Reus Ganxets Miró i l'Hujase Jaén Paraíso Interior, les reusenques han aconseguit un bitllet pel play-off pel títol i per jugar a Europa la temporada vinent.

La curta història del CTT Ganxets de Reus té una nova data especial en el calendari: el 28 de maig del 2021. El dia en què el Reus Ganxets Miró va aconseguir la classificació per jugar el play-off pel títol i la Lliga Europea per primera vegada.

Les reusenques necessitaven un únic punt per certificar els millors resultats de la història del club, i així va ser. El Reus Ganxets Miró va suar de valent per aconseguir l'empat contra l'Hujase Jaén, un duel que va començar bé pels interessos de les del Baix Camp, amb una doble victòria de Salpin i Bermúdez. Lluny de rendir-se, el Jaén va capgirar el marcador fins al 3-2, posant la por al cos de les Ganxets, però una Jessica Yamada impecable va situar el 3-3 definitiu.

Amb el bitllet pel play-off i per Europa a la butxaca, el Reus Ganxets Miró tancava la fase regular contra el Tecnigen Linares, que s'ha emportat el duel per 2-4. D'aquesta manera, les Ganxets se situen líders de la Superdivisió, un lideratge que pot recuperar el Girbau Vic si guanya un dels dos partits que ha de disputar aquest cap de setmana. 

Paraules clau:

Notícies relacionades