Back to top

El Reus Ganxets Miró té Europa a tocar

Amb les dues victòries d'aquest cap de setmana contra el CDTM Rivas i l'Irún Leka Enea, el Reus Ganxets Miró té el play-off pel títol i la classificació europea a un sol punt.

Falta poc perquè el Reus Ganxets Miró s'asseguri una plaça pel play-off pel títol i per la Lliga Europea 2021/2022, és a dir, que les reusenques estan a una passa d'aconseguir els dos objectius marcats a l'inici de la temporada. En la doble jornada d'aquest cap de setmana, les ganxetes van aconseguir una doble victòria: contra el CDTM Rivas i davant l'Irún Leka Enea. Ambdós triomfs van ser solvents, en partits dominats per les reusenques des de l'inici fins al final. 

Primer, el Reus Ganxets Miró es va imposar contra les madrilenyes per 4 a 1. Salpin per partida doble, Kolish i Ramírez es van emportar els punts reusencs; mentre que en el duel contra les basques, les del Baix Camp van guanyar per 4 a 2. Tot i la derrota en el primer punt de Kolish, les ganxetes van remuntar gràcies als punts de Ramírez, Kolish i a les dues victòries de Salpin. 

Aquest cap de setmana el Reus Ganxets Miró pot fer història si certifica la classificació per Europa i pel play-off pel títol. L'Hujase Jaén Paraíso Interior i el Tecnigen Linares seran les darreres rivals en aquesta lliga regular. 

Paraules clau:

Notícies relacionades