Back to top

Reus posa a punt el camp de futbol municipal de Mas Iglesias

Aquesta acció s'emmarca dins del pla de millora de les infraestructures esportives municipals, que compta amb una inversió total de 100.000 euros destinats a onze instal·lacions

L’Ajuntament de Reus està immers en un conjunt de tasques de manteniment i millora de les instal·lacions del camp de futbol municipal de Mas Iglesias. Aquesta iniciativa, encaminada a posar a punt les instal·lacions, s'emmarca dins del pla de millora de les infraestructures esportives municipals, el qual va ser presentat el passat setembre amb una inversió total de 100.000 euros destinats a onze instal·lacions gestionades per Reus Esport i Lleure.

El procés de millora va iniciar el passat 30 de gener amb la neteja del paviment exterior, seguit per una sèrie de tasques que van començar el 5 de febrer. Aquestes inclouen no només tasques de manteniment sinó també millores substancials com la instal·lació de llums LED per a una il·luminació més eficient i la reducció del consum elèctric, així com l'actualització dels vestuaris amb treballs de paleta i fontaneria per millorar les dutxes i l'aprovisionament d'aigua calenta sanitària.

Dins del conjunt de les actuacions, destaquen les següents:

  • Canvi de les 42 xarxes de protecció del perímetre del terreny de joc per unes noves que faciliten la substitució de trams desgastats.
  • Revisió exhaustiva dels elements esportius com porteries, xarxes, línies de joc, protectors, etc.
  • Inspecció i manteniment dels jocs infantils i mobiliari exterior.
  • Reparació i reposició de seients a la grada.
  • Feines de paleta als espais exteriors del terreny de joc.
  • Revisió i reparació de la tanca perimetral i del sistema de drenatge pluvial.
  • Execució de diverses feines de serralleria per millorar la seguretat.
  • Millores en la fontaneria i el sistema elèctric.
  • Treballs de jardineria per mantenir l'aspecte dels entorns verds.
  • Pintura de parets exteriors i renovació de la cartelleria i la senyalística.

Aquestes intervencions són part del compromís de l'Ajuntament amb la millora constant de les instal·lacions esportives municipals. Ja s'han dut a terme actuacions similars a l’Estadi Municipal i als polilleugers, i el pròxim camp que rebrà millores serà el de futbol municipal de la Pastoreta. Actualment, Reus Esport i Lleure gestiona un total d'onze instal·lacions esportives, incloent-hi 5 pavellons, 5 camps de futbol (amb 11 terrenys de joc de gespa) i les piscines municipals.

Paraules clau:

Notícies relacionades