Back to top

Tennis, pàdel i molt més al campus d'estiu del Monterols

Des del 27 de juny i fins al 2 de setembre, els infants de 2 a 16 anys del Club Tennis Reus Monterols gaudeixen de l'estiu amb diferents activitats sense mesures covid.

L'estiu ve carregat de lleure. Des del 27 de juny i fins al 2 de setembre el Club Tennis Reus Monterols ofereix als infants de 2 a 16 anys un espai dedicat al lleure i a l'esport durant tot l'estiu. El campus es basa en millorar la tècnica en tennis i pàdel, però també té com a objectiu fomentar el lleure a partir de diferents activitats adaptades al nivell i a les característiques evolutives dels diferents infants. 

Adeu als grups bombolla

La coordinadora, Adriana Valls, assegura haver recuperat aquest any el volum de participants, gràcies a la retirada de les mesures covid, que han permès l'eliminació dels grups bombolla i una organització en grups més grans per franges d'edat. 

Nous projectes

Aquest any s'ha iniciat un nou projecte, un hort sostenible que cuiden tots els infants del campus. A més de tennis i pàdel, els infants gaudeixen de classes d'anglès, jocs, manualitats, tallers, CrossFit, piscina i una festa aquàtica cada divendres. 

De dilluns a divendres i de 9 a 14 del migdia, amb opció de servei d'acollida i de menjador; la finalitat que persegueixen és oferir múltiples activitats per tal que tots els infants se sentin benvinguts

Paraules clau:

Notícies relacionades