Back to top

Reus promou les relacions sexuals saludables

Es presenten dues guies de difusió i conscienciació sobre l'amor i el sexe per a combatre les desigualtats de gènere i orientació sexual a la ciutat

Desconstruir l'amor romàntic i donar informació veraç sobre les relacions sexo-afectives és la nova iniciativa del Departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Reus per a combatre i posar fi a les discriminacions per raons de gènere i orientació sexual.

Sota el lema desconstruïm l'amor i desconstruïm el sexe, es distribuiran dues guies on es convida a la ciutadania a reflexionar i a trencar amb els estereotips de l'amor romàntic així com a promoure relacions sexuals sanes i respectuoses. Aquestes dues guies pretenen ser un recurs de lectura fàcil i accessible a tothom i també una eina de coneixement sobre temes al voltant del sexe i l'amor. La guia ha estat elaborada de forma transversal amb el departament de salut i ambdues donen resposta a les accions emmarcades en el Pla Municipal de Polítiques de Gènere i el Pla Municipal de Polítiques LGBTI+.

RP noves guies per a promoure una educació sexual saludable


A més a més també s'ha presentat un nou element de marxandatge de la campanya: Reus lliures d'actituds sexistes i discriminatòries es tracta d'una bossa amb el lema «Soc i seré, el que jo vulgui ser» i també s'ha presentat el cicle de tallers al Casal de les Dones que recupera la presencialitat aquesta tardor amb 4 cursos diferents. 

Paraules clau:

Notícies relacionades