Back to top

Reus s'omple de foc per Misericòrdia

A Reus, Correfoc! ha estat un dels actes destacats d'aquest cap de setmana

Una dotzena de colles festives de foc, amb nombrosos diables i bèsties de foc, han estat els protagonistes d'aquest dissabte a la nit al centre de Reus. Els Diables de Reus, el Drac, la Víbria, els Bous i la Vedella de Foc, i la Cabra de Reus han estat els amfitrions de l'A Reus, Correfoc!, que ha comptat amb colles convidades de Sant Quintí de Mediona, Abrera, Valls, el Vendrell, Vilanova, la Canonja i Mataró.

El punt de sortida ha estat la plaça del Mercadal, on després de fer les enceses, diables i bèsties de foc han enfilat el carrer de Vidre per recórrer, en correfoc, els carrers del nucli antic, omplint d'espurnes, llum i festa el centre de Reus. El recorregut ha acabat de nou a la plaça del Mercadal, que ha estat l'epicentre de la festa.

Aquest ha estat un dels actes més destacats del dissabte previ a la festivitat de la Mare de Déu de Misericòrdia, que se celebra aquest dilluns. 

Elements de foc vinguts de fora

Si bé tothom té ganes de veure les bèsties de foc i diables de Reus, també desperten molt d'interès els elements festiu vinguts de fora i les enceses que fan. Les bèsties convidades han estat el Borinot del Vendrell, el Drac de Vilanova, el Mamut de la Canonja, i el Drac de Mataró.

Paraules clau:

Notícies relacionades