Back to top

Reus es tenyeix de vermell amb #ITSLACAMPANYA

Reus s'ha tenyit durant una setmana de vermell. El motiu? La campanya de conscienciació de les infeccions de transmissions sexuals.
its

#ITSLACAMPANYA

L'estàtua de la plaça del Prim coberta amb plàstic vermell o la façana de la Facultat de Medicina pintada de vermell amb el hastag #ITSLACAMPANYA són dues de les diverses accions que han dut a terme el col•lectiu d'artistes GESTART arreu de la ciutat reusenca.

its

El vermell contra la SIDA

Una iniciativa organitzada per l'Ajuntament de Reus per tal de fomentar una major conscienciació entre els ciutadans sobre la SIDA i les malalties de transmissió sexual. I és que el color que representa la lluita contra aquesta malaltia és el vermell, és per això que s'ha fet servir com a eix principal de la campanya.

Xarxes socials per arribar a més persones

Tal com expliquen des de l'Ajutament, la idea de portar aquesta campanya a les xarxes socials a través del hastag: #ITSLCAMPANYA és la de crear un teixit intergeneracional i poder arribar a tota la població. Ja que s'ha de tenir en compte que 1 de cada 8 persones diagnosticades tenen entre 13 i 19 anys.
 

its

Donar a conèixer i proporcionar informació

Estar ben informants és sempre important, però quan parlem de malalties encara més. És per això que una de les finalitats d'aquesta campanya, a banda de donar a conèixer la SIDA i les malalties de transmissió sexual, és també proporcionar informació a tothom qui la necessiti.

Prova ràpida de la SIDA/VIH

Cal recordar, doncs, que durant el dia d'avui 2 de desembre es pot fer una prova ràpida de la SIDA/VIH gratuïta a diverses farmàcies de la ciutat, i la resta de l'any, tant per fer-se la prova com per resoldre dubtes els ciutadans es poden dirigir a l'espai d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Reus.

its

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades