Back to top

Riudecanyes serà la seu de la nova copa Baix Camp

La primera edició del torneig de futbol sala pretén recuperar la rivalitat entre els equips dels pobles

El municipi de Riudecanyes serà la seu de la primera edició de la copa Baix Camp. Aquesta competició neix amb l'objectiu d'agrupar els tornejos d'estiu 24 h que es feien en alguns dels municipis que hi participen, per tal d'unificar-los en una nova competició que recuperi la rivalitat entre els equips dels poblesCambrils, la Selva del Camp, l'Aleixar, Maspujols, Riudecols i Botarell seran els pobles que juntament amb Riudecanyes, competiran per emportar-se la primera edició el torneig.

La intenció per aquesta copa és que se celebri de manera anual, i que cada municipi aculli una edició diferent. Si la rebuda de l'edició d'aquest any és positiva, s'espera poder invitar a més municipis de cara a següents edicions i plantejar la creació d'una copa femenina.

La durada dels partits s'ha dissenyat per començar a donar rodatge als equips de cara a les temporades, que començaran seguidament. Per tal de no sobrecarregar als jugadors, s'abandonarà el format de temps aturat de les competicions oficials i s'apostarà per períodes de temps més curt. D'aquesta manera, el torneig consistirà en dos grups de 4 equips. Es començarà amb una fase de grups, amb partits de dues parts de 15 minuts cadascuna, i els equips classificats jugaran les semifinals, que consistiran en partits de 40 minuts. 

Pel que fa als premis, els dos primers classificats i el millor jugador del torneig rebran un trofeu. A més, tots els jugadors disposaran de servei de bar durant tota la jornada i se celebrarà també una barbacoa a l'hora de dinar. 

Paraules clau:

Notícies relacionades