El Riudoms perd contra el Cornellà

Les del Baix Camp continuen sense sumar cap punt aquesta temporada. Berga va ser l'autora de l'únic gol riudomenc, al minut 89, una diana que no va evitar la derrota (2-1).

Duel igualat el que es va viure al Municipal de Cornellà entre les locals i el Riudoms. Les del Baix Llobregat es van avançar en els primers compassos del duel, al minut 6, a través d'una jugada d'estratègia. Júlia va inaugurar el marcador per l'equip dirigit per José González. Amb la victòria per la mínima del Cornellà es va arribar al descans.

A la represa l'equip de Raúl Lucha va buscar l'empat a través de la pilota aturada. Primer amb un córner, i després amb una falta des de la frontal. Quan més insistia el Riudoms, Cros va encarrilar la victòria local des de l'interior de l'àrea. Pràcticament en l'última jugada del partit, Berga va marcar l'única diana del conjunt groc.

Aquest diumenge el Riudoms torna a jugar fora de casa, concretament al camp del Vic Riuprimer, rival que ha guanyat els dos partits disputats.

FOTOGRAFIA: CD Riudoms