Back to top

Roben un cotxe d'alta gamma a punta d'escopeta a Riudoms

Els Mossos han detingut dues persones, una a Les Borges del Camp i una altra a Reus. Durant el dispositiu ha bolcat una furgoneta de la policia catalana a la rotonda de la carretera de Misericòrdia.

Dues persones han robat aquest matí un cotxe d'alta gamma a Riudoms, concretament al carrer Sant Sebastià. Segons expliquen testimonis dels fets, ho han fet a punta d'escopeta, un extrem que els Mossos d'Esquadra està investigant en aquests moments. Segons els testimonis dels fets, els lladres fins i tot haurien disparat a l'aire. Els mateixos veïns han intentat truncar la fugida dels lladres però aquests han pogut fugir a través d'un descampat. 

Els Mossos han detingut una noia a Les Borges del Camp, després de fugir de Riudoms amb el vehicle amb el qual havien arribat els lladres. 

Espectacular persecució

Els Mossos d'Esquadra han muntat un intens dispositiu per detenir-los. En un d'aquests controls, una de les furgonetes de la policia catalana ha quedat bolcada a la carretera de Misericòrdia. Els agents han resultat il·lesos. 

Segons fonts policials, s'ha pogut localitzar el cotxe d'alta gamma sostret, en un carrer de Reus, i s'ha acabat detenint l'altre lladre, també a Reus. Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta. 

Paraules clau: