Back to top

S'ajorna el pagament de les quotes dels autònoms i les pimes

Una nova mesura per part del govern espanyol que arriba després que el Departament de Treball de la Generalitat hagi actualitzat el nombre d'ERTO registrats a Catalunya: 77.662 expedients i 547.837 treballadors afectats.
autònoms

Després que la setmana passada PIMEC demanés al govern espanyol la suspensió en el pagament d'impostos, aquest dimarts, els de Pedro Sánchez han decidit ajornar durant sis mesos el pagament de les quotes de la Seguretat Socials dels autònoms i les pimes.

Una mesura que s'inclou dins del pla de xoc per pal·liar els efectes econòmics del coronavirus. L'executiu també ha decretat l'ajornament del pagament dels deutes a la Seguretat Social fins al 30 de juny i la moratòria sense interessos del pagament de les quotes pels dies treballats del mes de març.

Aquest dimarts, però, els autònoms han hagut de pagar la quota

No obstant això, aquest han estat diversos els autònoms que s'han queixat a través de les xarxes socials de què la mesura s'ha adoptat tard i malament. I és que avui, últim dia del mes, els autònoms veien com sí que se'ls cobrava la quota d'autònoms. I és que com ha assegurat el govern espanyol, la mesura es començarà a aplicar a partir del mes d'abril.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades