Back to top

Salou no descarta sumar-se a l'app de seguretat conjunta més endavant

Un grapat de municipis de l'Àrea Metropolitana de Tarragona, entre els quals no es troba Salou, han presentat un projecte d'aplicació per agilitzar la gestió de la seguretat, a través de la geolocalització.

Reus, Tarragona, Cambrils, Mont-roig, Constantí i La Canonja han expressat aquesta setmana la seva voluntat de crear una aplicació conjunta que permeti agilitzar la gestió de les emergències, per part de la policia local. D'aquesta manera, els usuaris que la tinguin descarregada, i que es trobin en una situació complicada, podran prémer un botó del pànic i el dispositiu es començarà a monitorar des de la comissaria més propera. 

Tenint en compte que és una iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Tarragona, ha sobtat que municipis com Salou no s'hagin afegit a la planificació de l'eina des d'un principi. El regidor de seguretat salouenc, Sebastià Domínguez, exposa que no descarten sumar-s'hi en un futur, però que ara estan centrant els esforços en la tecnologització de la seva policia local.

Abans de sumar-se a altres projectes de caràcter ciutadà, han cregut prioritari millorar la gestió de les urgències des del mateix municipi.

Un 30% més d'efectius per Setmana Santa

En aquesta línia, de cara a Setmana Santa, i preveient un gran nombre de visitants, la policia local comptarà amb un 30% més d'efectius, així com s'implantaran mesures específiques per garantir la fluïdesa del trànsit, la seguretat ciutadana i la gestió de l'oci nocturn.

Paraules clau:

Notícies relacionades