Back to top

Salou obrirà les primeres guinguetes de la temporada per Setmana Santa

La infraestructura de les guinguetes s'ha renovat per a aquesta temporada, després de 12 anys.

La capital de la Costa Daurada assegura que la Setmana Santa vindrà acompanyada de l'obertura de les primeres guinguetes a les seves platges. A hores d'ara, el consistori ja ha concedit 11 permisos per a l'explotació d'aquests espais, que corresponen a una primera licitació, i ara se n'està duent a terme una segona amb 7 guinguetes més, que ha de quedar resolta a finals de mes.

De les 18 totals que operaran aquest estiu, tres obriran portes aquest cap de setmana o a inicis de la setmana vinent a la platja de Llevant, amb una infraestructura completament renovada, després de 12 anys. Entre altres, aquelles guinguetes que eren dobles s'han convertit en una de sola amb més espai, s'instal·laran plaques fotovoltaiques als sostres i s'han ubicat lavabos públics en totes les casetes.

Des de l'Ajuntament, destaquen la reducció de guinguetes de 28 a 18, amb l'objectiu que els usuaris gaudeixin de més espai de platja. S'espera que les instal·lacions que no s'obrin aquests dies, vagin adequant-se i començant a operar a mesura que s'acosti l'estiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades