Back to top

Salou viu el seu Cós Blanc més multitudinari

Més de 50.000 persones han omplert el passeig Jaume I en la primera edició celebrada en aquesta ubicació.

"Senyores i senyors, nens i nenes, que comenci l'espectacle!". Així és com s'ha donat el tret de sortida a una nova edició del Cós Blanc, l'esdeveniment estrella de la Festa Major d'hivern de Salou. A diferència dels darrers anys, la festa s'ha concentrat al passeig Jaume I, una ubicació que ha permès gaudir d'un espai més ampli i segur

En total, i segons dades del consistori, l'activitat ha rebut uns 55.000 participants. A més, la festa ha comptat amb prop d'una trentena de colles festives, com també s'han instal·lat 25 carpes gastronòmiques muntades especialment per a aquesta ocasió.

25 tones de confeti biodegradable

Com ja és habitual, el gran protagonista ha estat el confeti. O millor dit, les 25 tones de confeti biodegradable que s'han llançat al llarg de les 3 hores de festa. Una festa que també s'ha farcit amb un espectacle de llums, so, color i música. La desfilada de carrosses ha estat acompanyada de cançons i èxits populars, mentre les colles han mostrat les seves millors vestimentes, decoracions i actuacions i balls.

Una festa inclusiva

Enguany, la festa ha tingut un servei especial d'autobús gratuït dirigit a les persones dels barris amb dificultats de desplaçament, com també s'ha ampliat l'espai destinat a les persones amb diversitat funcional.

Paraules clau:

Notícies relacionades