Back to top

Sánchez i Josemaría es llueixen al Màlaga Open

El binomi català-extremeny s'emporta el quart títol de la temporada amb un doble 6-3 davant la parella número u, Gemma Triay i Alejandra Salazar.

Era la desena final de la temporada i la cinquena consecutiva per a les número u, Gemma Triay i Alejandra Salazar. Sumen set títols i havien guanyat els tres darrers tornejos, l'Open de València, el Màster de Valladolid i l'Open de Tolouse. Però a Màlaga ha estat el torn de la reusenca Ariana Sánchez i de la seva parella, Paula Josemaría. Les número dos han guanyat la novena final que han disputat aquesta temporada (6-3, 6-3), i han assolit el quart títol en el seu compte particular, després d'haver guanyat l'Open de Vigo, el Màster de Marbella i l'Open de Viena.

En dos sets

Sánchez i Josemaría no han donat opció a la parella número u. Amb el 2-3 a favor de les número dos, ha arribat el primer break, que ha acabat decidint un set marcat pel caràcter ofensiu del binomi català-extremeny al 20x10. El mateix ha succeït a la segona màniga, amb el 3-3, Magic i Josemaría han trencat el servei de Triay i Salazar, i ja han guanyat els dos jocs restants fins a emportar-se el trofeu. És el desè títol que guanyen des que es van unir com a parella.

 

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades