Back to top

Sara Ramírez, nou fitxatge del Club Tennis Taula Ganxets de Reus

Una jugadora olímpica que s'ha proclamat fins a cinc cops campiona d'Espanya en categoria absoluta.
La jugadora Sara Ramírez. FOTOGRAFIA: EFE

FOTOGRAFIA: EFE

Després d'un any sent novells a la Superliga Femenina, el Club Tennis Taula Ganxets de Reus vol donar ara un cop sobre la taula i intentar lluitar per les posicions europees en el seu segon any a la màxima competició nacional.

L'equip sènior femení es va salvar després que la competició quedés suspesa a causa de la crisi del coronavirus, i l'objectiu és millorar els registres, una vuitena posició, fent bons fitxatges.

Sara Ramírez, un fitxatge olímpic

La primera en aterrar a la capital del Baix Camp és Sara Ramírez, una de les millors jugadores de tennis taula d'Espanya. La de Ripollet, de trenta-dos anys, acumula en el seu palmarès fins a vint-i-un títols de campiona nacional, cinc dels quals han estat en categoria absoluta, també el mèrit de ser jugadora olímpica i una 70a posició en el rànquing de l'International Table Tennis Federation mundial al febrer de 2013.

Baixes i renovacions

La jugadora farà tàndem amb Yue Zuo qui ja ha renovat de cara la temporada vinent. La xinesa continua confinada a Espanya sense poder tornar a Wuhan, la seva ciutat de procedència i el focus inicial de la COVID-19.

D'altra banda, Andrea Pérez, Regina Kim, Aneta Olentzka i Kristina Kazantseva no renovaran, i, per això, l'equip canviarà pràcticament totes les seves cares.

La crisi del coronavirus afecta de ple un club tan internacional com és el Club Tennis Taula Ganxets. Tot i que alguns països de l'Àsia Central tenen tancades les seves fronteres, l'entitat espera que al mes d'octubre la situació es normalitzi perquè els nous fitxatges arribin a segurs, i a temps, per disputar el nou any.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades