Back to top

El 'shakedown' obre el 56è RallyRacc Catalunya-Costa Daurada

La zona del Coll de la Teixeta, entre el Baix Camp i el Priorat, ha sigut l'escenari del tram de proves de la 56a edició del RallyRacc Catalunya Costa Daurada, que enguany torna a ser una prova puntuable del Mundial de Rallyes amb Salou com a centre neuràlgic.

El tram del Coll de la Teixeta ha sigut l'encarregat d'encetar la 56a edició del RallyRacc Catalunya Costa-Daurada, que després d'un any d'absència, ha tornat a casa nostra com la penúltima prova puntuable del Campionat del Món de Ral·lis. El tram de proves, conegut com a shakedown, estrenava itinerari íntegrament d'asfalt, ja que habitualment es disputava a la zona d'Emprius de Salou.

Millor temps per Ogier 

El millor temps del matí ha estat el marcat per la dupla francesa formada Sébastien Ogier i Julien Ingrassia, que amb el seu Toyota han demostrat perquè són els líders del mundial. De fet, si diumenge Ogier suma 6 punts més que el seu perseguidor, el britànic Elfyn Evans, es coronaria amb el seu vuitè títol mundial. El pilot català Nil Solans, que s'estrenava amb un cotxe World Rally Car, ha fet el desè millor temps.

RallyRacc, ral·li, costa daurada, cotxes, coll de la teixeta

Després de la cerimònia oficial de sortida, que es durà a terme aquest dijous a Salou, el ral·li disputarà trams a espais mítics del mundial, com són la zona de Santa Marina a Pratdip, el tram de la Mussara-Vilaplana o el que discorre a la zona de Querol - Les Pobles.

Paraules clau:

Notícies relacionades