Back to top

S'inicien les obres de millora de La Palma de Reus

La primera fase, que s'ha començat a executar ara, inclou el sistema de climatització a la sala polivalent i la instal·lació dels bancs i la font d'aigua a l'exterior

L'Ajuntament de Reus ha iniciat les obres de la primera fase del projecte "Millores de l'espai La Palma - Sala polivalent i exterior", adjudicades a l'empresa Elecnor SA, per un import de 88.740,99 euros i un termini d'execució de 4 mesos. El conjunt del projecte contempla les actuacions següents, que s'executaran en diverses fases:

  • Dotar la sala d'un sistema de climatització, mitjançant bombes de calor.
  • Instal·lar bancs i font d'aigua a l'espai exterior.
  • Dotar la sala amb equip de so i llum per poder-hi fer xerrades i concerts de petit format
  • Instal·lar un projector i una pantalla.
  • Instal·lar equips de control de so i llum escènic.

Una reforma necessària

Actualment la sala no disposa de cap sistema de climatització ni ventilació que garanteixi el confort tèrmic del públic. Així mateix, la sala disposa d'un equipament de so i il·luminació escènica precari i poc adequat per la tipologia d'ús i esdeveniments que es desenvolupen en l'espai cultural. 

La primera fase, que s'ha començat a executar ara, inclou el sistema de climatització a la sala polivalent i la instal·lació dels bancs i la font d'aigua a l'exterior. Complementàriament, el present projecte també contempla aquelles instal·lacions i equipaments necessaris per dotar la sala d'uns equips de so, vídeo i il·luminació adequats. Aquesta actuació prevista s'executarà pròximament en una segona fase de desenvolupament del projecte.

Més de 100 anys d'històra 

L'edifici de La Palma data de principis del segle XX, destinat a teatre a l'aire lliure. A finals dels 90 va ser objecte d'una important rehabilitació. L'equipament municipal té una capacitat per a unes 800 persones a l'exterior i permet programar cinema a la fresca, concerts de terrassa, i altres esdeveniments culturals. Disposa d'una sala polivalent interior amb aforament màxim de 400 persones. Aquesta sala va ser objecte de reforma fa un parell d'anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades