Sisena derrota de la temporada a l'OK Lliga

El Voltregà supera el Reus (5-3) en un duel marcat pel hat-trick del local i exroig-i-negre Àlex Rodríguez. Amb aquesta derrota, els de Jordi Garcia baixen fins a la novena posició de la classificació.

Inici frenètic a l'Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà. En menys de cinc minuts, penal provocat i fallat per Sergi Aragonès, gol d'Àlex Rodríguez (1-0) i diana de David Gelmà (1-1). Gols que no han tornat fins a la segona part, quan Jordi Burgaya ha tornat a avançar als locals (2-1), una acció resposta amb una gran falta directa de Marc Julià (2-2). La resposta local tampoc ha tardat, i Àlex Rodríguez amb un doblet (4-2) i Èric Vargas (5-2) han sentenciat l'enfrontament. En els últims minuts, David Gelmà ha firmat el seu doblet particular (5-3).

Amb aquesta derrota, els reusencs se situen fora de la zona de play-off. El Reus és novè amb 22 punts, a tres del Calafell que és tercer; i quatre per sobre del Girona, equip de play-out. Aquest dissabte, Reus-Alcoi al Palau d'Esports (21:00 h).