Triomf per canviar la dinàmica

El Reus s'imposa a Mataró (1-2) i trenca una mala ratxa de sis partits consecutius sense guanyar. Marc Julià i David Gelmà han estat els golejadors ganxets.

La bona imatge mostrada a Lisboa i contra el Barça s'ha pogut convertir en victòria a Mataró. La primera part dels reusencs al Maresme ha estat de nivell, deixant el partit encarrilat i amb opcions per haver golejat. Un dels protagonistes del partit ha estat el porter local Sergi Grané, qui ha evitat una golejada ganxeta.

La primera oportunitat clara que ha salvat Grané ha estat un penal de Sergi Aragonès, però no ha pogut fer res davant d'una directa que Marc Julià ha executat a la perfecció (0-1). Els ganxets han continuat buscant la porteria rival, i a dos minuts pel descans, David Gelmà ha fet el segon amb una acció de malabarista (0-2).

Segona part menys plàcida

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

A la represa, també com en els últims partits, al Reus li ha costat més. Tot i tenir opcions per fer el tercer, el Mataró ha avisat amb una directa de Marc Ollé que ha desviat Càndid Ballart. Els de Joan Carles Vadillo han fet patir als de Jordi Garcia en els últims segons, després que Oriol Lladó marqués a només vint segons pel final (1-2).

Victòria per trencar una ratxa de sis partits consecutius sense vèncer, i que situa al Reus en la cinquena plaça de l'OK Lliga amb 22 punts, empatat amb el Calafell i l'Alcoi, tercer i quart respectivament. Aquesta setmana, doble enfrontament complicat pels ganxets: dijous, última bala a la Champions contra el Benfica; i diumenge, Voltregà-Reus, un duel que es podrà veure en directe per Canal Reus (16:15 h).