Back to top

El Taller Baix Camp decora l'arbre de Nadal de la regidoria de Benestar Social

Cada any, una entitat social diferent s'encarrega de fer aquesta tasca

Enguany, l'Associació Taller Baix Camp ha estat l'entitat de la ciutat encarregada de decorar l'arbre de Nadal que, des d'aquest dimarts 13 de desembre, llueix a les oficines de la Regidoria de Benestar Social, ubicades a l'edifici de l'antic hospital.

En concret, ha estat una desena de persones del seu centre ocupacional les que han muntat l'arbre. El conjunt de la decoració ha estat elaborat al mateix centre ocupacional pels usuaris i les usuàries, que han creat tots els elements decoratius amb la tècnica del paper reciclat.

Cada any, una entitat social diferent s'encarrega de fer aquesta tasca. La decoració consisteix en treballs manuals amb motius nadalencs fets per les persones membres de l'entitat triada i penjar-los a l'arbre de Nadal. Aquest encàrrec és un reconeixement a la tasca que Taller Baix Camp fa en l'àmbit de la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquesta entitat també és un dels integrants claus del Programa de gestió alimentària responsable de Reus, ja que s'encarrega de la recollida dels aliments frescos als establiments donants i del posterior triatge i repartiment a les entitats i al Centre Social El Roser, que els donen a les famílies en situació de vulnerabilitat.

A més, Taller Baix Camp també participa en l'organització de les activitats programades amb motiu del Mes de la Salut Mental i del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i és una de les entitats que formen part del Punt de Voluntariat de Reus.

Taller Baix Camp

Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Reus que actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, de manera preferent de la comarca del Baix Camp. 

Paraules clau:

Notícies relacionades