Back to top

Taller de grafitis al Carrilet gràcies a la T-FLOW

En el marc de la T-FLOW, una nova programació destinada als joves, s'ha celebrat un taller de grafitis al barri del Carrilet

A partir de l'Ed Hack, un procés participatiu per fomentar la creació de projectes a la ciutat, s'ha creat la T-FLOW, una programació d'activitats dirigida a joves d'entre 12 i 16 anys dels barris del Carrilet, Mas Iglesias i la Pastoreta. L'objectiu d'aquesta programació és fomentar la participació d'aquests joves a les entitats de la ciutat i desplaçar l'activitat d'aquestes als barris.

Una targeta per completar totes les activitats

A partir d'un codi QR, tots els joves que han rebut una targeta, tenen l'oportunitat d'apuntar-se a aquest conjunt d'activitats i, per tant, completar tot l'itinerari, que reuneix entitats i activitats culturals.

Hi ha un total de 10 activitats i amb més de 250 places. El Banc d'aliments, els Xiquets de Reus i els Ploms són algunes de les entitats que es donaran a conèixer amb aquest programa i dos espectacles al Teatre Bartrina, o un Escape Room.

Un taller de grafitis

Els nois i noies dels instituts Vila-seca i Roseta Mauri, i dels barris que els envolten, estan gaudint aquesta setmana d'un taller de grafitis a càrrec d'un artista de la ciutat.

El projecte va començar el passat 12 de març amb un concert de hip-hop al Teatre Bartrina i acabarà a finals de mes, amb la idea de concentrar el recorregut per tal de fer de l'experiència un viatge intens i acotat en el temps.

Paraules clau:

Notícies relacionades