Back to top

El Teatre Bartrina aposta pel talent local

Aquest matí s'han conegut les propostes escollides pel Projecte Bartrina 2022, que s'estrenarà aquesta tardor al Teatre Bartrina.

Dues propostes artístiques han estat les escollides pel Projecte Bartrina 2022. La iniciativa que busca companyies vinculades a la ciutat amb propostes innovadores, inclusives i heterogènies enguany ho ha fet amb "Balades per la Mirolina" i "La gran pas". Des del consistori volen continuar apostant per propostes del territori, reprenent el projecte que es va iniciar el 2020, tot just després de la pandèmia. El teatre Bartrina continuarà sent  el punt d’exhibició de la ciutat que donarà a conèixer el món de les arts a la ciutat de Reus. 
 

Una doble porta d'accés a la cultura

Les entrades per a les funcions seran numerades i tindran un cost de 5€, un preu simbòlic per tal d'apostar amb la producció i subvencionament d'una part del cost de les entrades, per tal de ser una doble porta d'accés a la cultura. 

El projecte s'estrenarà el primer cap de setmana d'octubre amb l'obra 'Balades per la Mirolina', el dissabte 1 a les 20h, i 'La gran pas', que s'estrenarà el diumenge 2 a les 19h. 

Paraules clau:

Notícies relacionades