Back to top

El TEBAC representa la solitud dels homes en clau d'humor

El TEBAC ha estrenat aquest cap de setmana l'obra 'Esprin Breiquer' en dues sessions al Teatre Bartrina. L'obra, adaptada i dirigida per Jordi Vall Gendre, ha escenificat la història de tres amics que es retroben al cap de 15 anys per complir un dels objectius de la seva joventut, però topen amb un obstacle: l'edat
Esprin Breiquer al Teatre Bartrina

La companyia Teatre Estable del Baix Camp (TEBAC) ha tornat als grans escenaris per celebrar els seus 40 anys. Eduard Mejías, Robert Rodríguez i David Pin han estat els actors que han escenificat la solitud dels homes en clau d'humor amb l'obra 'Esprin Breiquer'.

La posada en escena ha estat una adaptació del text original de Saúl Enríquez, tot dirigit i traduït per Jordi Vall Gendre, antic membre del TEBAC. 

Amb una escenografia molt simple, Esprin Breiquer és la història de tres amics que es retroben després de 15 anys a Eivissa i volen complir un objectiu de la joventut, viure una aventura sexual i boja a la illa de la festa: coses que l'edat ja no els permet. Mejías explica l'obra com "una crítica a no voler fer-se gran".

La celebració dels 40 anys no s'atura

Per altra banda, Mejías ha estat col·laborador d'aquesta companyia teatral i en destaca les ganes de fer i de convidar a tothom a implicar-se en aquesta art escènica com el tret més peculiar. Una agrupació teatral que enguany ja s'anota quatre dècades en escena

La celebració dels 40 anys del TEBAC no s'acaba aquí. Els pròxims dies seguiran els actes al carrer i de cara al novembre arribarà el plat fort de la celebració, de què encara no se'n coneixen més detalls.  

Paraules clau:

Notícies relacionades