Back to top

Teresa Pallarès, candidata a les primàries de Junts a Tarragona

La regidora de l'Ajuntament de Reus es postul·la per encapçalar la llista del partit de Carles Puigdemont a la demarcació les properes eleccions catalanes.

Si no hi ha res de nou, el proper 14 de febrer els catalans i les catalanes serem cridats a les urnes per escollir els nostres representants al Parlament de Catalunya. Un Parlament que després configurarà un nou govern de la Generalitat. Aquests dies s'estan celebrant les primàries de Junts i una reusenca vol encapçalar la llista per Tarragona. 

És Teresa Pallarès, qui ja va ser diputada al Parlament de Catalunya i que actualment és regidora de l'Ajuntament de Reus. Pallarès es batrà amb d'altres companys de partit com Eusebi Campdepadrós o Albert Batet, entre d'altres. Aquest dimecres, al Notícies de Canal Reus, ha explicat el procés d'elecció de les primàries a Junts i també els seus compromisos amb la ciutadania. 

La trencadissa convergent

Pallarès, preguntada per com pot afectar la situació dels partits hereus de l'antiga Convergència i Unió, assegura que, més enllà de l'afectació electoral que pugui tenir el fet que hi hagi tantes opcions en un mateix espai polític, "cal preguntar-nos què farem després de les eleccions". I és que considera que totes aquestes formacions comparteixen, en essència, un projecte similar que els acabarà obligant a treballar plegats. 

Paraules clau:

Notícies relacionades