Back to top

Teresa Pallarès demana un cara a cara amb Sandra Guaita

La candidata ha afirmat que ambdós partits exposen models de ciutat totalment oposats i que la ciutadania es mereix tenir la possibilitat de conèixer en un debat serè i constructiu la contraposició d'aquests dos models.

A només 12 dies de les eleccions municipals, l'alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha tornat a treure pit de tot el que ha fet el govern del qual ha format part al llarg d'aquest mandat. Qüestions com la tecnologia i la dinamització empresarial, els comptes sanejats o la capacitat inversora de l'Ajuntament han estat els punts que ha mencionat Pallarès.

Tot plegat, per acabar dient, que en el primer debat que s'ha dut a terme aquest dilluns entre els sis candidats a l'alcaldia, s'ha deixat palès, segons apunta, que el projecte de Junts és "diametralment oposat" al d'una altra candidatura, el PSC. És per aquest motiu que ha demanat un cara a cara amb l'alcaldable dels socialistes, Sandra Guaita.

Els socialistes s'assabenten per la premsa de la proposta

Junts ha llençat aquesta proposta de debat cara a cara amb el PSC als mitjans de comunicació prop després del migdia, assegurant que el seu equip havia parlat amb la gent de campanya del PSC. En ser preguntats per aquesta qüestió, els socialistes han assegurat que s'han assabentat per la premsa de la proposta, tot i que més tard han confirmat a Canal Reus haver rebut una petició formal.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades