Back to top

Terrasses plenes el primer cap de setmana d'obertura

Molta afluència de gent a les terrasses de bars i cafeteries el primer cap de setmana d'obertura, malgrat que la normativa de la fase 1 només permet obrir el 50% de la seva capacitat. Les taules s'han separat per respectar les distàncies de seguretat.
Terrasses plenes

Les ganes de sortir al carrer i el relaxament de les mesures més restrictives han fet que aquest cap de setmana l'ambient al centre de Reus hagi crescut, i que s'hagi recuperat una aparent normalitat. De fet, l'afluència a les terrasses de bars i restaurants ha estat alta i s'han pogut veure imatges de taules i cadires plenes.

​​​​Aquesta alta ocupació ha generat diferents sensacions entre els usuaris. Mentre n'hi ha que asseguren que s'estan respectant les mesures de seguretat, d'altres creuen que, en alguns cassos, la gent s'està  excedint o no s'està complint amb les distàncies exigides.

Taules espaiades

Diumenge de bon temps

Mentre que la irrupció de la pluja de dissabte a la tarda ha deixat els carrers gairebé deserts, el bon temps de dissabte al matí i de diumenge ha fet que molts sortissin per primer cop, després del confinament, a fer el vermut o a prendre alguna cosa.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades