Back to top

"El toc de queda era, absolutament, necessari"

El regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, es mostra optimista amb les dades sanitàries que està registrant la ciutat en les últimes setmanes, però insta a la ciutadania a no abaixar la guàrdia.

El regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, ha tornat a passar aquest dimecres, 28 de juliol, pel Notícies Migdia de Canal Reus per fer balanç de quina és la situació sanitària a la ciutat.

Subirats es mostra esperançat amb la tendència a la baixa que el territori està registrant en els últims dies pel que fa als indicadors de la Covid-19. I és que les últimes dades facilitades des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya situen l'índex de rebrot a Reus en 1.098 punts i l'RT en 0,86.

En qualsevol cas, alerta que "malgrat que les dades estan baixant, no estan baixant prou" i que, per tant, no es pot abaixar la guàrdia. En aquesta línia, ha aplaudit l'actitud dels reusencs i les reusenques davant el toc de queda nocturn, ja que, afortunadament, "no s'estan registrant massa incidències nocturnes", una situació que preocupava al consistori reusenc.

De fet, Subirats sempre s'ha mostrat a favor del toc de queda, tot i les crítiques que li van costar en un principi, i es manté en la mateixa línia assegurant que "el toc de queda era absolutament necessari".

Les novetats del nou Pla Municipal sobre Drogues de Reus

D'altra banda, Subirats també ha parlat del nou Pla Municipal sobre Drogues 2021-2025 aprovat el passat divendres, 23 de juliol, en sessió plenària. Entre les novetats que planteja aquest pla són que es passa de 5 a 3 eixos amb tres objectius fonamentals: la prevenció, l'assistencial i inclusió social, i de reducció de danys i riscos.

Paraules clau:

Notícies relacionades